Het team

Meester Gilbert heeft enkele diepzinnige uitspraken verzameld:

Voordat ik huwde, had ik zes theorieen over het opvoeden van kinderen. Nu heb ik zes kinderen en geen theoriëen meer.

Opvoeden is wat overleeft nadat alles wat we geleerd hebben, vergeten is.(Skinner)

Jong zijn is een gebrek dat dagelijks verbetert. (Zweeds spreekwoord)

Geen enkele jongen denkt eraan dat hij op een dag een even grote stommeling zal zijn als zijn vader.(Laurens Peter)

Alleen een moeder denkt dat haar dochter braaf is geweest als ze van een afspraakje terugkeert met de bijbel in haar tas. (Laurens Peter)

Verwijt God niet dat hij de tijger geschapen heeft, wees dankbaar dat hij hem geen vleugels gaf. (Ethiopisch spreekwoord)

Niemand kan je boos maken , behalve jijzelf !

Wat we denken te zien, is vaak meer wat we denken ...dan wat we zien.

Wie snel praat moet langzaam leren denken. (spreuk uit Kreta)

Moderne pubers weten waar ze een condoom kunnen vinden, maar niet waar de stofzuigerzak ligt. (Maarten Huygen)

Meningen zijn als spijkers, hoe vaker je erop slaat des te dieper dringen ze door. (Chinees spreekwoord)

Een goed geheugen is niet zo goed als een klein beetje inkt. (Chinees spreekwoord)

We hadden een gezellig uitje op 11 juni!