OPROEP

Wie wil er in de redactie? Na de Kerstvakantie hebben we ruimte voor een enthousiaste ouder erbij in de redactie. We vergaderen eens per maand op vrijdag na schooltijd een klein uur. De kinderen schrijven stukjes, maken foto's, etc. Als volwassenen helpen we hen daarbij en we zijn alert op wat er in de school gebeurt.
Meld je aan bij Daphne
bericht geplaatst op 4 september

Wie schrijft er stukjes voor de schoolkrant?

- nieuwtjes over activiteiten in de groepen

- tekeningen, werkstukken en verhaaltjes van leerlingen

- foto's van feesten als Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval

- interviewtjes

- kleurplaten

- leuke links

Wat we graag willen:

- tips van leuke dingen die het verdienen in de krant te komen

- eigen bijdragen, van zowel ouders, kinderen als docenten (liefst digitaal maar op papier kan ook)

- nog een docent in de redactie. We komen eens per maand na schooltijd een uur bij elkaar om afspraken te maken. Kennis van Internet is niet noodzakelijk, wel enthousiasme! (Meer informatie bij Daphne).

We hopen op ieders medewerking en heel veel kopij! Inleveren in de brievenbus in de hal, of e-mailen naar daphne.riksen@euronet.nl.

Alles wat ingeleverd wordt, proberen we zoveel mogelijk te plaatsen!

De redactie